Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

1893 Ambassador Hurtigruten - Richard With

Hurtigruten 1893 Ambassador

Hurtigruten nodigt u graag uit voor het 1893 ambassador programma. Als lid ontvangt u een variëteit aan fantastische aanbiedingen naar onze unieke bestemmingen evenals een keur van speciale voordelen.

Dit is een gratis lidmaatschap voor alle gasten die eerder met ons hebben gereisd met een minimum van 3 aansluitende nachten aan boord.

1893, het jaar van Richard With

Hurtigruten is trots op haar geschiedenis die teruggaat tot 1893 toen pionier Richard With een regelmatige dienst tussen Noord- en Zuid-Noorwegen oprichtte. Met het stoomschip SS Vesterålen verbond kapitein Richard With de steden Trondheim en Hammerfest. "1893" viert deze geschiedenis en onderkent het belang van onze gasten als echte ambassadeurs voor de Hurtigruten.

Hurtigruten 1893 Ambassador

 

Hoe kunt u zich aanmelden?

Aanmelding is gratis voor alle gasten die eerder met ons hebben gereisd. U kunt zich hier aanmelden: [online application form]. Het 1893 Ambassador Program is engelstalig.

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap

Voordelen:

5% herhalingskorting op uw volgende Hurtigruten reis langs de Noorse fjordenkust

5% herhalingskorting op alle expeditie zeereizen

5% korting op geselecteerde excursies

Gratis 3 dagen fietshuur

Gratis kwartaalbericht

Gratis en persoonlijke lidmaatschapskaart

Gratis cadeau in uw hut

Lees hier meer over de voordelen (engelstalig)

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP