Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Norske Turist Service is Preferred Sales Agent van Hurtigruten in Nederland

Arrangementen in aansluiting op uw Hurtigrutenreis. Op deze pagina’s laten we u een aantal arrangementen zien om uw persoonlijke Hurtigruten reis mee samen te stellen. Ook varianten hierop zijn mogelijk. Trossen los!

Arrangement E

Vliegreis (7 dagen)

Ontbreekt u de tijd voor een hele rondreis? Dan is de halve rondreis, hier het noordwaartse traject van Bergen naar Kirkenes, voor u wellicht een interessant alternatief.

1e dag: Vliegreis Amsterdam - Bergen, via Kopenhagen of Oslo. Transfer naar de kade en inschepen aan boord van uw Hurtigruten schip.

1e - 7e dag: Op de 7-daagse Noordgaande route van Bergen naar Kirkenes wachten u naast de interessante aan- en afmeermanouvres in de pittoreske havenplaatsjes, ook vele landschappelijke hoogtepunten. Onderweg kunt u deelnemen aan één van de vele excursies.

7e dag: Om 10.00 uur aankomst in Kirkenes. Bustransfer naar het vliegveld. Vliegreis Kirkenes - Oslo - Amsterdam.

Arrangement E
Vliegreis Amsterdam–Oslo–Bergen en terug Kirkenes–Oslo–Amsterdam Prijs pp
1/1-31/12/2017 vanaf € 333
Inbegrepen: SAS-vlucht Amsterdam–Oslo–Bergen in de economy-klasse; SAS-vlucht Kirkenes–Oslo–Amsterdam in de economy-klasse inclusief de genoemde transfers.

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 19 december 2017 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

 

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP