Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Norske Turist Service is Preferred Sales Agent van Hurtigruten in Nederland

Hotels voor of na de reis

Naast een selectie stadshotels hebben we ook een aantal historische hotels opgenomen, bekend om hun charme en traditie. Kwaliteit, service en gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Ook de traditionele rorbu’s, de rood geschilderde houten vissershutten stralen een klassiek beeld uit van Noorwegen. De hutten bieden modern comfort en zijn functioneel ingericht met eigen kookgelegenheid. Hier beleeft u een stukje oorspronkelijk Noorwegen.

De steden Bergen, Oslo, Trondheim en Kirkenes bieden u vele mogelijkheden voor een aantrekkelijk voor- of naprogramma bij uw Hurtigruten reis. Hierbij een beschrijving van de hotels uit de Vliegarrangementen A t/m F en tevens extra hotels die wij op verzoek voor u kunnen reserveren. Voor de expeditie reizen naar Spitsbergen en Groenland bieden we hotelovernachtingen aan in Kopenhagen, Reykjavik en Longyearbyen. Aan u de keus!

Rorbuer op de Lofoten

Hurtigruten, hotels

Svinøya Rorbusenter, Svolvær

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP