Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Norske Turist Service is Preferred Sales Agent van Hurtigruten in Nederland

De wereld van HURTIGRUTEN

Een tocht met Hurtigruten langs de Noorse kust belooft onvergetelijke indrukken. Al ruim 120 jaar bevaren passagiers en vrachtgoederen de 2500 zeemijlen tussen de oude Hanzestad Bergen en Kirkenes in het noorden, op de klassieke postboot route.

De reis heeft als kenmerk: adembenemend natuurschouwspel en kleurrijke, levendige havenactiviteiten. Deze dagelijkse, geliefde tradities zorgen voor een unieke, ontspannende sfeer, zoals je die alleen op de mooiste zeereis ter wereld beleeft. U kunt ook Hurtigruten combineren met bijvoorbeeld een hotelrondreis per eigen auto of een fly/drive. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Raftsundet, Hurtigruten - Norske

Een Hurtigruten expeditie naar Groenland, Spitsbergen of de Oostzee behoort tot de meest fascinerende belevenissen van deze tijd. Ontdek de noordelijke regionen - en neem levenslange herinneringen mee naar huis.

De 17 enthousiaste en vakkundige medewerk(st)ers van Norske Turist Service zijn graag bereid u te informeren over alle mogelijkheden en combinaties om u vervolgens goed voorbereid en gedocumenteerd op vakantie te laten gaan. Namens alle medewerk(st)ers van Norske Turist Service wens ik u “God ferie”.

Zou u dat niet allemaal eens zelf willen beleven?

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 19 december 2017 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP