Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto

ms Finnmarken

Het ms Finnmarken is in april 2002 door Hurtigruten gebouwd en, na een korte afwezigheid, weer terug op de dagelijkse route langs de Noorse fjordenkust. Uniek in de vloot is het zwembad met whirlpool op dek 7, evenals het promenadedek dat tot de boegpunt toegankelijk is voor de passagiers. Dit is echt iets unieks, waar menige cruisemaatschappij jaloers naar kijkt. Aan boord van de Finnmarken is het interieur van de salons en hutten bijzonder uitnodigend en stijlvol in art-deco vormgegeven. Met 639 bedden behoort dit schip tot de drie grootste Hurtigruten schepen, die naast de vele hutten ook de grootste keuze in suites biedt. Bekijk het ms Finnmarken in 360° presentatie.

 

De Polar buitenhutten beschikken over het algemeen over ramen met uitzicht terwijl ze op de onderste dekken zijn uitgerust met patrijspoorten. De gezellige hutten hebben allen een badkamer met douche en wc en twee bedden, waarvan er één een bedbank is. De intieme Polar binnenhutten hebben een badkamer met douche en wc met uitzondering van enkele hutten op het nostalgische ms  Lofoten die enkel een wastafel hebben maar waar faciliteiten op de gang worden aangeboden. De meeste hutten  zijn voorzien van twee bedden, waarvan er één een bedbank is en enkele hutten zijn uitgerust met boven- en onderbedden. I Binnenhut: 2-pers.bed, do / wc, tv (14 m2)
J Buiten/binnenhut: 2-pers.bed, do / wc, tv;
deels beperkt uitzicht (11 m2)
A Buitenhut: stapelbedden, do / wc, tv (11-13 m2)
N Buitenhut: 2/3-pers.hut met bed en sofa, do / wc, tv (13 m2)
O Buitenhut: 2-pers.bed, do / wc, tv (13-14 m2)
Arctic Superieur hutten: Onze comfortabele Arctic superieure buitenhutten zijn gelegen op de bovenste en middelste dekken. Alle hutten beschikken over een badkamer met douche en wc en hebben faciliteiten voor koffie en thee. De meeste zijn voorzien van aparte bedden die overdag als sofa kunnen worden gebruikt; enkele hebben 2-persoonsbedden. P Buitenhut: 2-pers.bed, do / wc, tv (15-18 m2)
U Buitenhut: 2-pers.bed, do / wc, tv (11-14 m2)
QJ Minisuite: 2-pers.bed, zitje, do / wc, tv;
deels beperkt uitzicht (15-18 m2)
Expedition Suites: Op de bovenste dekken gelegen, zijn onze expedition suites de meest exquise en comfortabele hutten aan boord waarin een zithoek met televisie, een badkamer met douche/toilet en de meeste beschikken over een tweepersoonsbed. Alle suites zijn voorzien van een huttenpakket met gratis badjas, slippers en toiletartikelen. Q Minisuite, 2-pers.bed, zitgroep, do / wc, tv, minibar (17-23 m2)
M Suite, 2-pers.bed, zitgroep, privé balkon, do / wc, tv, minibar (28-30 m2)

MG

Grand-suite met privébalkon, 2-pers.bed, do / wc, zitgroep, tv, minibar (28-30 m2)

* De hutten 333, 335 en 337 zijn uitgerust voor minder validen. Hut 544 heeft beperkt uitzicht. Wijzigingen voorbehouden.
# Buitenhutten met beperkt of geen uitzicht

Klik voor een grotere foto

 

ms Finnmarken
Capaciteit: 1000 passagiers
628 bedden
35 auto's
BRT: 15.690 ton
Lengte: 138,5 m
Breedte: 21,5 m
Snelheid: 15 knopen
Scheepswerf Kværner Kleven (N)
Vlag Noorwegen
Bouwjaar 2002

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 19 december 2017 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP