Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

ms Fram

ms Fram

ms Fram werd vernoemd naar het poolschip van de beroemde ontdekkingsreiziger Fridtjof Nansen en is het nieuwste schip van de Hurtigruten vloot. De Fram werd speciaal voor de ontdekkingsreizen naar de Noord- en Zuidpool met hoge ijsklasse en de modernste technische standaards als stabilisatoren ontworpen. De Fram beschikt over 128 hutten. Naast de smaakvol ingerichte suites (16-40 m²) biedt ze een keuze aan 2 tot 4 persoons binnen- of buitenhutten (10-12m²). Een royale panoramasalon en ruime buitendekken, maken het mogelijk om volop te genieten van prachtige uitzichten.

Deze ijsbreker vaart 's zomers langs de kust van Groenland en Spitsbergen en 's winters verzorgt het ontdekkingsreizen naar Antarctica. Het ms Fram is een zeer wendbaar en modern ingericht passagiersschip van de ijsklasse 1B en daarmee uitstekend geschikt voor expedities naar Groenland, Spitsbergen en Antarctica.

Aan boord kunt u betalen met uw cruisecard. Betaling van de cruisecard is gekoppeld aan een geldige creditcard. Alle gehanteerde prijzen zijn aangegeven in Noorse Kronen (NOK). Eventuele contante betalingen zijn alleen mogelijk in Euro, USD, GBP, SEK, DKK en NOK.

ms Fram

Panoramasalon

ms Fram

Suite, Dek 5, 6

 

ms Fram

  • Dek 8
  • Dek 7
  • Dek 6
  • Dek 5
  • Dek 4
  • Dek 3
  • Dek 2

Dek 8 [Klik voor een grotere afbeelding]

Klik voor een grotere foto

Dek 7 [Klik voor een grotere afbeelding]

Klik voor een grotere foto

Dek 6 [Klik voor een grotere afbeelding]

Klik voor een grotere foto

Dek 5 [Klik voor een grotere afbeelding]

Klik voor een grotere foto

Dek 4 [Klik voor een grotere afbeelding]

Klik voor een grotere foto

Dek 3 [Klik voor een grotere afbeelding]

Klik voor een grotere foto

Dek 2 [Klik voor een grotere afbeelding]

Klik voor een grotere foto

Expedition Suites: Op de bovenste dekken gelegen, zijn onze expedition suites de meest exquise en comfortabele hutten aan boord waarin een zithoek met televisie, een badkamer met douche/toilet en de meeste beschikken over een tweepersoonsbed. Alle suites zijn voorzien van een huttenpakket met gratis badjas, slippers en toiletartikelen. MG Grand-Suite met balkon, tweepersoonsbed, do / wc, tv, minibar (suite 601 slaap- en woongedeelte, zonder balkon) (24-39 m2)
M Suite, tweepersoonsbed, zitgroep, do / wc, tv, minibar (16-20 m2)
Arctic Superieur hutten: Onze comfortabele Arctic superieure buitenhutten zijn gelegen op de bovenste en middelste dekken. Alle hutten beschikken over een badkamer met douche en wc en hebben faciliteiten voor koffie en thee. De meeste zijn voorzien van aparte bedden die overdag als sofa kunnen worden gebruikt; enkele hebben 2-persoonsbedden. F Superieur buitenhut: tweepersoonsbed, zitgroep, do / wc, tv, minibar (17-23 m2)
U Buitenhut: 2-bedden-hut met bed en sofa, do / wc, tv, koelkast (hut 526 met stapelbedden) (11 m2)
De Polar buitenhutten beschikken over het algemeen over ramen met uitzicht terwijl ze op de onderste dekken zijn uitgerust met patrijspoorten. De gezellige hutten hebben allen een badkamer met douche en wc en twee bedden, waarvan er één een bedbank is. De intieme Polar binnenhutten hebben een badkamer met douche en wc met uitzondering van enkele hutten op het nostalgische ms  Lofoten die enkel een wastafel hebben maar waar faciliteiten op de gang worden aangeboden. De meeste hutten  zijn voorzien van twee bedden, waarvan er één een bedbank is en enkele hutten zijn uitgerust met boven- en onderbedden. N Buitenhut: 2-/3- resp. 4-bedden-hut met bed en sofa, do / wc, tv, patrijspoort Ø ±70 cm, koelkast (hut 352 met stapelbedden) (11-13 m2)
FJ Buitenhut met deels beperkt uitzicht: tweepersoonsbed, zitgroep, do / wc, tv, minibar (hut 503 met 2 bedden) (16-21 m2)
I Binnenhut: 2-/3- resp. 4-bedden-hut met bed en sofa, do / wc, tv, koelkast (11-13 m2)
Wijzigingen voorbehouden.
ms Fram
Bouwjaar: 2007
Vlag: Noorwegen
Capaciteit: 127 hutten
318 passagiers
BRT: 12.700 ton
Lengte: 114 m
Breedte: 20,2 m
Diepgang: 5,1 m
Snelheid: 13 knopen
IJsklasse: 1A/1B
Scheepswerf: Fincantieri (IT)

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 19 december 2017 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

 

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP