Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto

ms Richard With

ms Richard With is genoemd naar de beroemde Noorse kapitein en grondlegger van Hurtigruten. Het is aan hem te danken dat de legendarische postschiplijn sinds de oprichting in het jaar 1893 een wezenlijk onderdeel is geworden van het Noorse kustleven. De Richard With ging in 1993 in dienst, precies een eeuw na de eerste Hurtigrutentocht. Het is een soort kunstgalerie op volle zee en presenteert vele verschillende kunstwerken, die afkomstig zijn van de bekende familie Harr. De panoramalounges bieden optimaal uitzicht op het prachtige landschap. Als één van onze expeditieschepen is ze volledig uitgerust met een eigen expeditieteam. Bekijk het ms Richard With in 360° presentatie.

 

ms Richard With

De Polar buitenhutten beschikken over het algemeen over ramen met uitzicht terwijl ze op de onderste dekken zijn uitgerust met patrijspoorten. De gezellige hutten hebben allen een badkamer met douche en wc en twee bedden, waarvan er één een bedbank is. De intieme Polar binnenhutten hebben een badkamer met douche en wc met uitzondering van enkele hutten op het nostalgische ms  Lofoten die enkel een wastafel hebben maar waar faciliteiten op de gang worden aangeboden. De meeste hutten  zijn voorzien van twee bedden, waarvan er één een bedbank is en enkele hutten zijn uitgerust met boven- en onderbedden. I Binnenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-10 m2)
L Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv, patrijspoort; deels beperkt uitzicht (5-13 m2)
J Buiten/binnenhut: bed en sofa, do / wc, tv; deels beperkt uitzicht (5-13 m2)
N Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
O Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
Arctic Superieur hutten: Onze comfortabele Arctic superieure buitenhutten zijn gelegen op de bovenste en middelste dekken. Alle hutten beschikken over een badkamer met douche en wc en hebben faciliteiten voor koffie en thee. De meeste zijn voorzien van aparte bedden die overdag als sofa kunnen worden gebruikt; enkele hebben 2-persoonsbedden. P Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
U Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
Expedition Suites: Op de bovenste dekken gelegen, zijn onze expedition suites de meest exquise en comfortabele hutten aan boord waarin een zithoek met televisie, een badkamer met douche/toilet en de meeste beschikken over een tweepersoonsbed. Alle suites zijn voorzien van een huttenpakket met gratis badjas, slippers en toiletartikelen. Q Minisuite: 2-pers.bed, zitgroep, do / wc, tv, minibar (15-20 m2)
M Suite, 2-pers.bed, zitgroep, privé balkon, do / wc, tv, minibar (28-30 m2)
* De hutten 331, 333 en 335 zijn uitgerust voor minder validen. Wijzigingen voorbehouden.
# buitenhutten met beperkt of geen uitzicht.

Klik voor een grotere foto

ms Richard With
Bouwjaar: 1993 in Stralsund
Capaciteit: 623 passagiers
458 bedden
12 auto's
BRT: 11.205 ton
Lengte: 121,3 m
Breedte: 19,2 m
Snelheid: 15 knopen
Scheepswerf Volkswerft (D)
Vlag Noorwegen

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 19 december 2017 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP