Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto

ms Trollfjord

ms Trollfjord werd genoemd naar de beroemde gelijknamige fjord, die tussen de eilandengroepen Vesterålen en Lofoten ligt. Hij is bekend geworden door de “Slag in de Troll­fjord”, die plaatsvond in de winter van 1890, en is één van de hoogtepunten van een Hurtigruten reis. De maidentrip van de Troll­fjord vond plaats in 2002. Sindsdien behoort het tot de nieuwste schepen van de Hurtig­ruten vloot. Het biedt een comfortabele uitrusting en een interieur, waarvoor overwegend Noors hout en stenen gebruikt werden. Als zusterschip van ms Midnatsol heeft het daarmee veel dingen gemeen, zoals bijv. de unieke panorama-salon en de aantrekkelijke suites. Een heel bijzonder detail aan boord zijn de originele schilderijen van de kunstenaar Kaare Espolin Johnson van de Lofoten, die vroeger op het oude Hurtig­ruten schip Harald Jarl tentoongesteld werden. Bekijk het ms Trollfjord in 360° presentatie.

 

ms Trollfjord

De Polar buitenhutten beschikken over het algemeen over ramen met uitzicht terwijl ze op de onderste dekken zijn uitgerust met patrijspoorten. De gezellige hutten hebben allen een badkamer met douche en wc en twee bedden, waarvan er één een bedbank is. De intieme Polar binnenhutten hebben een badkamer met douche en wc met uitzondering van enkele hutten op het nostalgische ms  Lofoten die enkel een wastafel hebben maar waar faciliteiten op de gang worden aangeboden. De meeste hutten  zijn voorzien van twee bedden, waarvan er één een bedbank is en enkele hutten zijn uitgerust met boven- en onderbedden. I Binnenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-10 m2)
L Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv, patrijspoort; deels beperkt uitzicht (5-13 m2)
J Buiten/binnenhut: bed en sofa, do / wc, tv;
deels beperkt uitzicht (5-13 m2)
N Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
O Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
Arctic Superieur hutten: Onze comfortabele Arctic superieure buitenhutten zijn gelegen op de bovenste en middelste dekken. Alle hutten beschikken over een badkamer met douche en wc en hebben faciliteiten voor koffie en thee. De meeste zijn voorzien van aparte bedden die overdag als sofa kunnen worden gebruikt; enkele hebben 2-persoonsbedden. P Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
U Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
QJ Minisuite: bed en sofa, zitje, do / wc, tv; deels beperkt uitzicht (15-20 m2)
Expedition Suites: Op de bovenste dekken gelegen, zijn onze expedition suites de meest exquise en comfortabele hutten aan boord waarin een zithoek met televisie, een badkamer met douche/toilet en de meeste beschikken over een tweepersoonsbed. Alle suites zijn voorzien van een huttenpakket met gratis badjas, slippers en toiletartikelen. Q Minisuite: 2-pers.bed, zitgroep, do / wc, tv, minibar (15-20 m2)
M Suite, 2-pers.bed, zitgroep, privé balkon, do / wc, tv, minibar (28-30 m2)
MG Grand-suite met privébalkon, 2-pers.bed, do / wc, zitgroep, tv, minibar (35-37 m2)
MX Eigenaarsuite, zitkamer met privébalkon, slaapkamer met 2-pers.bed, do / wc, tv, minibar (43-45 m2)
* De hutten 614, 616, 619, 625 zijn uitgerust voor minder validen. Wijzigingen voorbehouden.
# buitenhutten met beperkt of geen uitzicht.

 

Klik voor een grotere foto

 

ms Trollfjord
Bouwjaar: 2002 in Trondheim
Capaciteit: 822 passagiers
640 bedden
35 auto's
BRT: 16.140 ton
Lengte: 135.75 m
Breedte: 21,5 m
Snelheid: 15 knopen
Scheepswerf Fosen Mek. Verk. (N)
Vlag Noorwegen

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 19 december 2017 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP