Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Winters avontuur

Klik voor een grotere foto

Uitdagend Dalseter, Noorwegen

Mooie ligging op 930 m hoogte, met groots uitzicht op het Espedal en de Jotunheimen. Een prima uitgangspunt voor langlauftochten in gevarieerd skigebied, met 220 km goed geprepareerde loipes, door bos en bergachtig terrein.

Het gebied is bij uitstek geschikt voor de iets meer geoefende langlaufer met routes over hoogvlaktes (860-1350 m) en de top van de Ruten (1517m). Onderweg kun je een stop maken in een van de verwarmde hutten. Ook zijn er routes door lager gelegen gebied met beschutting van de bossen. Naast het hotel ligt een skilift met kleine slalomhelling, leuk voor kinderen, of om afdaling te oefenen. Er is een grote verwarmde skistal, skischool en ski-verhuur en ‘s avonds verlichte loipe.

 

Klik voor een grotere foto

Dalseter Høyfjellshotel

Een sfeervol hotel, dat al diverse generaties door dezelfde familie wordt geleid. Mooie entree met grote lounge met panorama-uitzicht en in het midden een grote open haard. Het is hier heerlijk binnenkomen op een winterse dag. Het hotel beschikt over 88 comfortabele kamers met douche en toilet, tv en telefoon. De kamers op de zuidzijde hebben uitzicht op de bergen. Verschillende kleinere salons, wifi in de lobby, danszaal met muziek en bar, groot restaurant waar je kunt genieten van heerlijke traditionele Noorse gerechten. Verblijf op basis van winterpension of volpension met ’s middags lunchbuffet inclusief. Er is een binnenzwembad met sauna en fitnessruimte.

 

Dalseter TRAVEL 2 SPECIAL 2018

Naast de standaardprijzen per persoon per week biedt Dalseter ook weken met een extra aantrekkelijke totaalprijs voor 2 personen bij 1 week hotelverblijf in een 2 persoonskamer douche/toilet inclusief volledig pension: de TRAVEL 2 SPECIAL!

Week 4 € 1.199

Week 5 of week 12 € 1.289

Week 6 of week 11 € 1.339

Week 9 of week 10 € 1.485

Toeslag kamer zuidzijde: € 104 per week

Geen combinatie met andere hotelkortingen mogelijk.

Inbegrepen: 1 week hotelverblijf zondag-zondag met 2-personen in een 2 persoonskamer d/t inclusief volledig pension. Keuze uit lunch in het hotel of lunchpakket mee.

 

DALSETER TRAVEL 1 SPECIAL 2018

Voor 1 persoon geldt voor 1 week incl. volledig pension:
50% van Travel2 aanbieding + € 89.

 

Vliegarrangement Dalseter

Vliegarrangement Dalseter incl. vliegreis Amsterdam–Oslo vv; treinreis Oslo–Vinstra + hotelwagen vv vanaf € 323 per persoon.

Opmerkingen: Norske is niet aansprakelijk voor tussentijdse prijswijzigingen en/of drukfouten.

 

Klik voor een grotere foto

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Dalseter, Noorwegen

 

Dalseter Ski-info

Langlauf loipes: 220 km. Skilift bij het hotel: 750 m afdaling; hoogteverschil 140m. Skihuur en ski-instructie mogelijk.

Weekprogramma: activiteiten voor jong en oud: arrensledetocht, wildernisclub voor kinderen, klimtocht naar Helvete, een grot met prachtige ijsformaties, wandeltochten met gids op 'truger' sneeuwschoenen naar een lavvo of om een mooie zonsondergang te bekijken.

Dalseter Reis-info

Boot: Kiel–Oslo met Color Line
Auto: Oslo–Dalseter: 245 km

Vliegreis: Amsterdam–Oslo [Gardermoen]
Trein: Oslo/G–Vinstra: ca. 2¾ uur + hotelwagen: Vinstra–hotel: 45 min.

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP