Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Winter package

Klik voor een grotere foto

Ski safari, Explore the North, Hindsæter

Dit programma is bedoeld als een introductie van de ruige Noorse natuur, maar is ook geschikt voor degenen die iets nieuws willen ontdekken. We hebben goed gemarkeerde loipes in de ongerepte wildernis – geschikt voor iedereen, Ervaar een stilte die je nog slechts op enkele plaatsen in Europa kunt vinden. In februari en maart is er een goede kans om elanden te zien, de grootste dieren van het bos.

Het verblijf is in Hindsæter, een klein sfeervol en intiem berghotel in Noorse stijl. Onze gastheer is André Sundero, natuurgids en topkok! Verblijf in eenvoudige kamers met douche en toilet. Uitstekend verzorgde maaltijden; mooie wellness afdeling met whirlpool en sauna. Goed uitgeruste skistal.

 

Ski Safari ‘Explore the North’

Een programma als introductie van de ruige Noorse natuur, maar ook voor degenen die iets nieuws willen ontdekken.

Zaterdag: Aankomst voor het diner.

Zondag: Huur langlaufski’s, gevolgd door 1 à 2 uur introductie ski-techniek. Skitocht op eigen gelegenheid over gemarkeerde loipes. Na het diner - bij de open haard - geven we informatie over het programma en de mogelijkheden voor deze week.

Maandag: Tocht op sneeuwschoenen met één van de gidsen. Lichte tocht door de ongerepte natuur, over de hoogvlakte met mooie uitzichtpunten rondom en door oud dennen- en berkenbos. We nemen hout mee voor een kampvuur en verrekijkers om elanden te spotten.

Dinsdag: Skitocht of sneeuwschoenentocht op eigen gelegenheid in onze goed gespoorde routes.
We geven een skikaart mee en advies over de route naar gelang de weersomstandigheden. Ontdek op eigen gelegenheid de speciale stilte van de ­vallei. ’s Avonds nodigen we je uit om mee te gaan op een sneeuwschoenentocht bij maneschijn of om de sterren te spotten of misschien zelfs het noorderlicht!

Woensdag: IJscanyon-tour met een van onze gidsen. Spectaculaire, lichte dagtocht langs de bevroren rivier en bevroren watervallen, mogelijkheid om ijsgrotten te bezoeken en ijs in allerlei prachtige kleuren te ervaren.

Donderdag: Huur sneeuwschoenen; mogelijkheid om op eigen gelegenheid een bergtop te beklimmen of gebruik te maken van de ‘truger loipes’. ‘s Avonds nodigen we je uit voor een mooie sleewedstrijd met fakkels en een warm drankje.

Vrijdag: Skitocht naar Lemonsjøen, 20 km en ’s middags transfer per auto terug naar Hindsæter.

Zaterdag: Vertrek na het ontbijt.

 

Winter package ‘Explore the North’ 2018
Za-za: 3/2, 10/2, 17/2, 24/2, 3/3, 10/3 of 17/3
Reissom pp in 2 persoonskamer € 875
Toeslag 1 pers.kamer € 175
Inbegrepen: Verblijf in 2 persoonskamers, ontbijt, zelf klaargemaakt lunchpakket met thermosvulling (thermos zelf meenemen), 4-gangen diner, skihuur, ski-introductie, huur sneeuwschoenen, sneeuwschoen tocht met gids en kampvuur; IJscanyon tocht met gids, gebruik van wellnessaanbod 7 dagen, avond-sneeuw­schoentocht met gids, sleewedstrijd en transport vanaf Lemonsjøen.
Niet inbegrepen: drankjes, middag cake, (koffie/thee gratis) mogelijk om een hondensledetocht te boeken bij de buren: Sjodalen Hyttetun.

Vliegarrangement Hindsæter

Vanaf € 289 pp

Vliegreis: Amsterdam–Oslo vv G-klasse; trein Oslo/G–Otta v.v. 18.00 uur transfer station–hotel en terug om 10.00 uur van Hindsæter naar Otta.

Niet inbegrepen: bagage op KLM vlucht vanaf € 40 retour per koffer met flying blue nummer.

Opmerkingen: Vermelde prijzen in euro per persoon. Norske is niet aansprakelijk voor tussentijdse prijswijzigingen en/of drukfouten.

 

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP