Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto

Hindsæter, Explore the North

8-daagse kennismaking

Een programma bedoeld als introductie van de ruige Noorse natuur, maar ook voor degene die al veel in Noorwegen gereisd hebben en iets nieuws willen ontdekken. Lees meer over Hindsæter...

Zaterdag: Aankomst voor het diner.

Zondag: Huur langlaufski's, gevolgd door 1 a 2 uur introductie ski-techniek. Skitocht op eigen gelegenheid over gemarkeerde loipes. Na het diner - bij de open haard - geven we informatie over het programma en de mogelijkheden voor deze week.

Maandag: Om 07.00 uur vertrekken we met de hotelbus voor een elandsafari. In februari en maart is er namelijk 99% kans om elanden te zien. Na het ontbijt skitocht op eigen gelegenheid in de gemarkeerde loipes.

Dinsdag: Skitocht of tocht op sneeuwschoenen (truger) met kampvuur. Je krijgt hout, aansteker en grillworstjes mee, voor een relaxt verblijf in de natuur. 's Avonds nemen we u mee op een sneeuwschoenentocht naar het waterkracht station, waar 100% groene energie geproduceerd wordt.

Woensdag: IJscanyon-tour met een van onze gidsen. Spectaculaire, lichte dagtocht langs de bevroren rivier en bevroren watervallen, mogelijkheid om ijsgrotten te bezoeken en ijs in allerlei prachtige kleuren te ervaren.

Donderdag: Huur sneeuwschoenen; mogelijkheid om op eigen gelegenheid een bergtop te beklimmen of gebruik te maken van de 'truger loipes'. 's Avonds nodigen we je uit voor een mooie sleewedstrijd met fakkels en een warm drankje.

Vrijdag: Skitocht naar Bessheim (20 km), 's middags zorgen we voor vervoer terug naar Hindsæter.

Zaterdag: Vertrek na het ontbijt.

EXPLORE THE NORTH | 2017
Periode: 11/02–18/03/2017 zaterdag-zaterdag;
daarna op aanvraag
Prijs per persoon € 837
Toeslag 1 persoonskamer € 174
Vrije keuze tussen skihuur en/of sneeuwschoen huur.
Inbegrepen: verblijf in 2 persoonskamers, ontbijt, zelfgemaakt lunchpakket, 4 gangen diner, skihuur, ski-introductie, sneeuwschoenenhuur, elandsafari met gids, grill pakket, ijscanyoning dagexcursie met gids, gebruik wellness area 7 dagen, sneeuwschoen excursie met gids naar waterkrachtstation, slee race, vervoer vanaf Bessheim.
Niet inbegrepen: drankjes, cakes 's middag (koffie/thee is gratis), transfer trein-hotel v.v.
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP