Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME
Noorderlicht avontuur Mefjord Brygge, Senja

Noorderlicht avontuur

Mefjord Brygge, Senja

Klik voor een grotere foto

NOORD NOORWEGEN REIS TROMSØ–SENJA–TROMSØ

U verblijft in de stad Tromsø, ook wel ‘Parijs van het Noorden’ genoemd, met zijn gezellige restaurants, bars en musea. Daarnaast verblijft u 3 nachten op het beeldschone en idyllische eiland Senja, ook wel ‘Klein Noorwegen’ genoemd.
Een eiland van ongekende ruige schoonheid en met een gevarieerd landschap.

Het eiland Senja bevat zo ongeveer het hele scala aan landschapssoorten die Noorwegen rijk is, dus die eretitel is wel verdiend! Vele winterse activiteiten zijn inbegrepen in deze reis zoals een huskysafari, noorderlichtsafari en Wild Life safari.

 

Hoogtepunten op deze reis:

• Het eiland Senja, ontdek het onbekende Noorwegen

• Breed scala aan winterse excursies

• Hurtigruten deeltraject Finnsnes–Tromsø

• Compleet 6-daags arrangement

Download de pdf

1e dag:Vlucht Amsterdam–Oslo–Tromsø. Aankomst op Tromsø airport en transfer naar Thon Hotel Polar. Overnachting o.b.v. logies en ontbijt.

2e dag: Na het ontbijt staat een Husky sledetocht excursie op het programma. Aan het eind van de middag gaat u per expressboat naar Finnsnes en volgt een transfer naar Mefjord Brygge waar u in een comfortabel appartement aan zee verblijft. Het diner wordt geserveerd in het sfeervolle restaurant. In een maritieme setting worden traditionele Noorse gerechten geserveerd. De avond ter vrije besteding. Maak een mooie wandeling en geniet van de prachtige natuur of relax in de sauna.

3e - 4e dag: Ontbijt om 9.00 uur, u ontmoet de gids om een invulling van de excursies te maken voor deze 2 dagen: noorderlichtsafari, Walvis­safari, Wildlife Safari (op zoek naar Zeearenden en zeehonden), lezingen over het noorderlicht en over de natuur op Senja, sneeuwschoenwandeling. U gaat ’s morgens en ’s avonds een excursie maken. De middagen zijn ter vrije besteding.

 

Klik voor een grotere foto

5e dag: Na het ontbijt wordt u naar de kade gebracht voor uw Hurtigrutentraject van Finnsness naar Tromsø. Een korte tocht van 11.30–14.15 uur. ’s Middags ter vrije besteding. Bezoek bijvoorbeeld één van de musea of maak een excursie. Overnachting in Thon Hotel Polar o.b.v. logies en ontbijt.

6e dag: Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht Tromsø–Oslo–Amsterdam.

 

Winter 2017/2018
Mefjord Brygge
Compleet 6-daags arrangement
01/10/2017–31/03/2018 - vertrek ma/vr Prijs pp
2 persoonskamer vanaf € 1.456
Inbegrepen: Vluchten Amsterdam–Oslo–Tromsø vv in de T-klasse, transfers, 2 overnachtingen in Thon Hotel Polar op basis van logies en ontbijt, 3 overnachtingen in Mefjord Brygge op basis van volpension. Huskysafari Tromsø en zoveel mogelijk excursies op Senja, Hurtigrutentraject Finnsnes–Tromsø.
Toeslagen:  prijs 1-persoonstoeslag op aanvraag.
Niet inbegrepen: expressboat Tromsø–Finnsnes (kaartje ter plaatse kopen: ± € 33); optionele excursies en verzekeringen; reserveringskosten € 27; Calamiteitenfonds € 2,50.
Opmerkingen: Vermelde prijzen in euro per persoon. Norske is niet aansprakelijk voor tussentijdse prijswijzigingen en/of drukfouten.

Klik voor een grotere foto

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP