Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME
Noorderlicht avontuur City Break Tromsø

Noorderlicht avontuur

City Break Tromsø

Klik voor een grotere foto

Het Parijs van het Noorden

Zin in een winterse city break, maar dan nét even anders? Dan is Tromsø een uitstekende keuze! Deze stad in het Poolgebied heeft niet alleen een rijke cultuur en geschiedenis, het is ook één van de beste plaatsen om het noorderlicht te zien. Velen dromen ervan dit betoverende natuurverschijnsel met eigen ogen te aanschouwen.

Tijdens deze 5-daagse city break wordt deze droom voor u wellicht werkelijkheid. Maar Tromsø heeft nog meer te bieden. De vele winterse excursies - voor zowel jong als oud - garanderen u een onvergetelijk verblijf in het hoge Noorden.

 

Hoogtepunten op deze reis:

• De Arctische stad Tromsø, ook wel “Parijs van het Noorden” genoemd!

• Op zoek naar het noorderlicht

• Vele optionele excursiemogelijkheden

• Uniek 5-daags arrangement

Download de pdf

1e dag:Na aankomst op Tromsø airport transfer naar het Thon Hotel Polar.

1e - 4e dag: Verblijf in Tromsø. Rondom Tromsø is het fenomeen van het groene dansende licht aan de hemel bijna tastbaar. Misschien heeft u geluk en ziet u op de eerste avond al het magische noorderlicht! De excursiemogelijkheden zijn, voor zowel jong als oud, oneindig. Houd u van een beetje actie dan is een huskytocht door de schitterende wildernis een echte aanrader. Het avontuurlijke element kan ook opgezocht worden in een sneeuwscooter safari, walvissafari of een heus winter activiteitenkamp. Welke invulling u de dagen ook geeft, een bezoek aan Tromsø is een city break die u niet snel zult vergeten!

5e dag: Transfer naar de luchthaven en aansluitend uw vlucht terug naar Amsterdam.

 

Klik voor een grotere foto

 

Winter 2017/2018
City Break Tromsø
5-daags arrangement
01/10/2017–31/03/2018 - vertrek dagelijks Prijs pp
2 persoonskamer d/t vanaf € 574
Toeslag 1 persoonskamer d/t vanaf € 138
Inbegrepen: Inbegrepen: Vluchten Amsterdam–Tromsø vv in de T-klasse, transfers, 4 hotelovernachtingen in het Thon Hotel Polar op basis van logies en ontbijt.
Niet inbegrepen: optionele excursies en verzekeringen.
Opmerkingen: Vermelde prijzen in euro per persoon. Norske is niet aansprakelijk voor tussentijdse prijswijzigingen en/of drukfouten.

Klik voor een grotere foto

Klik voor een grotere foto

Klik voor een grotere foto

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP