Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

17/18 dagen - 1346 km

Klik voor een grotere foto

Autotour Møre og Romsdal

Rondreis met verblijf in comfortabele vakantiewoningen. Verblijf aan de rand van het Jotunheimen berggebied en in de regio Møre og Romsdal met o.a. excursiemogelijkheden naar de Westkaap. In Stardalen uitstekende wandelmogelijkheden in het berggebied en ook raften is hier mogelijk.

 

Autotour met vertrek op dinsdag

1e dag: Kiel–Oslo

Vertrek vanuit Kiel om 14.00 uur per Color Line.

2e dag: Oslo–Lemonsjø, 298 km

Aankomst Oslo om 10.00 uur. Een mooie dagtocht over de Valdres Hoogvlakte naar 'de poort naar de Jotunheimen'; 3 overnachtingen in Lemonsjøen Fjellpark. Dit is één van de beste wandelgebieden, u bent vlakbij de Glittertind, Besseggen en Gjende.

Activiteiten: raften, paardrijden, gletsjertochten en grottentours. Ook voor dagtochten naar Geiranger en de Sognefjell een prima uitvalbasis.

5e dag: Lemonsjø–Bud, 316 km

De route gaat al klimmend omhoog. U passeert Grotli en Geiranger. Maak een (foto)stop bij dit prachtige fjord welke vermeld staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. U begint aan de Ørnevegen ('de Adelaarsweg'). Dit is de naam van het steilste onderdeel van de weg van Geiranger naar Eidsdal. U maakt de oversteek naar Linge en vervolgt de weg over de Trollstigen, de nationaal toeristische route met een hellingsgraad van 9% en maar liefst 11 haarspeldbochten! Via Åndalsnes bereikt u het veer van Åfarnes naar Sølsnes. U vervolgt uw route naar Bud voor een verblijf van 4 nachten op Pluscamp Bud.

9e dag: Bud–Stardalen, 252 km

Vandaag staat er een prachtige dagetappe op het programma. De route gaat over diverse eilanden, kustplaatsjes, tunnels en bruggen. U dient hierbij viermaal een oversteek per ferry te maken. Via Nordfjordeid bereikt u Stardal voor een verblijf van 3 nachten. U bent hier omgeven door een prachtige natuur, steile berghellingen, gletsjers en bruisende rivieren.

Activiteiten: mooie wandeltochten, gletsjertochten, forelvissen, paardrijden.

12e dag: Stardalen–Tyinholmen, 193 km

Via Skei en de weg langs de gletsjers naar Færland, gletsjermuseum. Van Sogndal via Borlaug naar Tyinholmen Høyfjellsstuer voor een verblijf van 4 nachten.

Het Hemsedal bruist van de activiteiten: elandsafari, wandeltochten, Via Ferrata in Loen, mountainbiken, kanoën of kajakken, Borgund Stavkerk en Flå berenpark.

16e dag: Tyinholmen–Oslo, 287 km

Vandaag rijdt u via het Hallingdal en Hønefoss naar Oslo. Misschien heeft u onderweg nog tijd om Hadeland glasfabriek te bezoeken. Vertrek om 14.00 uur per Color Line naar Kiel.

17e dag: Kiel

Aankomst Kiel om 10.00 uur.

 

Autotour met vertrek op vrijdag

4 overnachtingen in Lemonsjøen Fjellpark

3 overnachtingen in Pluscamp Bud

4 overnachtingen in Stardal

3 overnachtingen in Tyinholmen Høyfjellsstuer

 

Complete 17/18-daagse autotour

Prijs inclusief Color Line bootovertochten én 14 overnachtingen!

Vertrek: dagelijks; periode: mei–september 2017

dinsdag: vanaf € 639 pp (bij 4 personen)

of vanaf € 1.255 pp (bij 2 personen)

vrijdag: vanaf € 722 pp (bij 4 personen)

of vanaf € 1.407 pp (bij 2 personen)

Inbegrepen: • De bootovertochten Kiel–Oslo en Oslo–Kiel met Color Line (afmetingen auto: lengte ≤ 5 m en hoogte ≤ 2 m) obv 2 personen inclusief autovervoer en binnenhut; • 14 overnachtingen in genoemde vakantiewoningen.

Niet inbegrepen: de binnenlandse ferry's en eventueel ter plaatse te betalen toeslagen.

De vanaf-prijs is de laagste prijs in de periode mei t/m september. Alle prijzen zijn op basis van verblijf met 2 of 4 personen in genoemde accommodaties.

Klik voor een grotere foto

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Klik voor een grotere foto

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP