Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

20/21 dagen - 1392 km

Klik voor een grotere foto

Autotour Sør-Trøndelag

Mooie fjorden reis van 3 weken met iets noordelijkere bestemmingen als Trondheim en omgeving Atlanterhavsveien bij Molde en Kristiansund. De route gaat heen via het Gudbrandsdal met op de terugreis een verblijf aan de Geirangerfjord en via Jotunheimen en Valdresflya naar het gezellige stadje Fagernes.

 

Autotour met vertrek op dinsdag

1e dag: Kiel–Oslo

Vertrek vanuit Kiel om 14.00 uur per Color Line.

2e dag: Oslo–Måsåplassen, 249 km

Aankomst Oslo om 10.00 uur. U verlaat de mooie Noorse hoofdstad via Eidsvoll en Hamar langs het Mjøsa meer via de Gudbrandsdalen naar Måsåplassen voor een verblijf van 3 nachten.

5e dag: Måsåplassen–Viggja, 319 km

Vandaag een mooie tocht via de Dovrefjell via Dombås, Oppdal en Orkangdalen naar Tråsåvika, Viggja voor 4 overnachtingen in een luxe (grijze) bungalow.

Activiteiten: dagtocht naar Trondheim en bezoek Nidarosdom, Rockmuseum, het kleine eiland Munkholmen. Fietsen, wandelen, vissen.

9e dag: Viggja–Farstad, 209 km

Vandaag rijdt u over de mooie Atlantische weg via Kristiansund naar Farstad. 3 Overnachtingen in Hustadvika, prachtig gelegen aan de Atlantische Oceaan.

Activiteiten: Dagtrips naar Molde, Kristiansund, of de Atlanterhavsvei met schitterende bruggen, die vele eilandjes met elkaar verbinden. Zeeduiken, zeeraften en vissen.

12e dag: Farstad–Geiranger, 178 km

Via Andalsnes rijdt u een prachtige route over de Trollstigen met zijn 11 haarspeldbochten naar Geiranger. Vanaf Flydalsjuvet en Ørnesveien heeft een uniek uitzicht op de fjord. 4 overnachtingen in Hesthaugen. Deze rustig gelegen accommodatie ligt aan de Adelaarsweg ongeveer 18 km van Geiranger.

Activiteiten: Kajakken of maak een cruise door de Geirangerfjord en ontdek de watervallen: 'De Zeven Zusters', 'De Bruidssluier' en 'De Vrijer'. Uitzichtpunt Dalsnibba, Mooie wandeltochten.

16e dag: Geiranger–Fagernes, 246 km

Via de berg Dalsnibba, Djupvasshytta rijdt u door de prachtige indrukwekkende natuur bij Grotli naar Lom. U vervolgt uw weg langs het Vågåmeer tot Randen. Via weg 15 over de Valdresflya naar Fagernes. 3 overnachtingen in Grønebakke in Fagernes. Een sfeervol, typisch Noors huis in een rustige omgeving, 7 km van Fagernes.

Activiteiten: goede wandel en fiets mogelijkheden in het Valdres-gebied. Een dagtocht over de zomerweg naar het gezellige stadje Lillehammer of een bezoek aan Fagernes en het openluchtmuseum is zeer de moeite waard.

19e dag: Fagernes–Oslo, 191 km

Over weg 16 via Hønefoss terug naar Oslo. Vertrek om 14.00 uur per Color Line naar Kiel.

20e dag: Kiel

Aankomst Kiel om 10.00 uur.

 

Autotour met vertrek op vrijdag

4 overnachtingen in Måsåplassen

3 overnachtingen in Tråsåvika, Viggja

4 overnachtingen in Hustadvika

3 overnachtingen in Hesthaugen

4 overnachtingen in Grønebakke

 

Complete 20/21-daagse autotour

Prijs inclusief Color Line bootovertochten én 17/18 overnachtingen!

Vertrek: dagelijks; periode: mei–september 2017

dinsdag: vanaf € 761 pp (bij 4 personen)

of vanaf € 1.470 pp (bij 2 personen)

vrijdag: vanaf € 780 pp (bij 4 personen)

of vanaf € 1.513 pp (bij 2 personen)

Inbegrepen: • De bootovertochten Kiel–Oslo en Oslo–Kiel met Color Line (afmetingen auto: lengte ≤ 5 m en hoogte ≤ 2 m) obv 2 personen inclusief autovervoer en binnenhut; • 17/18 overnachtingen in genoemde vakantiewoningen.

Niet inbegrepen: de binnenlandse ferry's en eventueel ter plaatse te betalen toeslagen.

De vanaf-prijs is de laagste prijs in de periode mei t/m september. Alle prijzen zijn op basis van verblijf met 2 of 4 personen in genoemde accommodaties.

Klik voor een grotere foto

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Klik voor een grotere foto

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP