Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Treinreis

Klik voor een grotere foto

Noorwegen in een notendop

Dit is de populairste rondreis van Noorwegen waarin u per trein, bus en veerboot door een uniek landschap reist. De Bergensbaan, de Flåm-spoorbaan, de indrukwekkende Nærøyfjord (Unesco werelderfgoed) en de steile Stalheimskleivaweg vormen de hoogtepunten van Fjord Norway. U verblijft in Oslo, Geilo, Flåm, Voss en Bergen.

1e dag: Amsterdam–Oslo

Vliegreis Amsterdam–Oslo en per flytogtrein naar Oslo-Centraal. Overnachting in het dichtbij het station gelegen Thon Hotel Opera, Oslo.

2e dag: Verblijf Oslo

De Noorse hoofdstad ademt een ontspannen sfeer en biedt voor elk wat wils, zoals het indrukwekkende Vigeland park met meer dan 200 beelden, Holmenkollen met de skischans of het schiereiland Bygdøy met het Fram, Kon Tiki en Vikingschepenmuseum.

3e dag: Oslo–Geilo

Op eigen gelegenheid naar het station voor de treinreis per Bergensbaan naar Geilo. Aansluitend transfer naar Ustedalen Hotel, Geilo voor overnachting.

4e dag: Verblijf Geilo

Geilo is een gezellig dorp aan de rand van de Hardangervidda. De VVV verstrekt informatie over wandelmogelijkheden en/of fietsverhuur.

5e dag: Geilo–Flåm

's Morgens transfer naar het station voor het 2e deel van de Bergensbaan naar Myrdal. Hier stapt u over op de beroemde Flåmsbaan, het treintraject dat over een afstand van 20 km een hoogteverschil overbrugt van 865 m. Na aankomst in Flåm op eigen gelegenheid naar het Fretheim Hotel, Flåm voor overnachting.

6e dag: Verblijf Flåm

Vandaag heeft u volop de gelegenheid om het fjorddorpje Flåm te verkennen. Goede wandelmogelijkheden langs de fjord en in de bergen.

7e dag: Flåm–Voss

Schitterende boottocht van ca. 2½ uur door de mooie Nærøyfjord naar Gudvangen. Nu volgt de reis per bus door imposant berggebied naar Voss. Overnachting in het Fleischer's Hotel, Voss [p99].

8e dag: Voss–Bergen

Het laatste traject van de Bergensbanen gaat van Voss naar Bergen. Op eigen gelegenheid naar het Thon Hotel Rosenkrantz Bergen.

9e dag: Verblijf Bergen

Bezoek de vismarkt en wandel door de smalle steegjes van de oude Hanzewijk 'Bryggen'. De Fløienbaan naar de top van de berg Fløien biedt een prachtig uitzicht op de stad.

10e dag: Bergen–Amsterdam

Vliegveld transfer en vlucht Bergen–Amsterdam.

 

Complete 10-daagse treinreis

Prijs inclusief vliegreizen, treinreizen én 9 hotelovernachtingen!

Vertrek: dagelijks; periode: mei–september 2017

vanaf € 1.306 pp

Inbegrepen: • Vliegreizen Amsterdam–Oslo en Bergen–Amsterdam in de goedkoopste beschikbare vliegklasse incl. tax; • transfers van/naar het vliegveld; • 9 hotelovernachtingen in genoemde accommodaties inclusief ontbijt; • treinreizen Oslo–Geilo, Geilo–Myrdal, Myrdal–Flåm en treinreis Voss–Bergen met zitplaatsreservering 2e klasse; • bus en bootreizen volgens programma.

Niet inbegrepen: Ruimbagage KLM.

Toeslagen: • halfpension: vanaf € 181 pp (behalve in Oslo en Bergen); • Toeslag upgrade kamer: vanaf € 249 pp; • Toeslag Comfort Class Trein: € 15 pp per traject.

De vanaf-prijs is de laagste prijs in de periode mei t/m september. Alle prijzen zijn op basis van verblijf in 2-persoons accommodaties.

Klik voor een grotere foto

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Klik voor een grotere foto

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP